21 Kasım 2015 Cumartesi

Herbalife Hakkında Kısa Söyleşi

Herbalife ile ilgili internet te binlerce makale ve bunlara bağlı binlerce konu bulabilirsiniz . Kilosunu kontrol altına almak isteyenler , kilo vermek isteyenler ve birinin konuşmasından etkilenip daha sağlıklı yaşamak isteyenler yani daha sağlıklı beslenmek isteyenleri hepsini bir yere toplayacak olursak bunların hepsinin ihtiyacı olan Herbalife Ürünleridir . Peki neden Herbalife , yani meyve sebze v.s. adam gibi yesek olmuyor mu ? olur tabiki ama ben kendimi örnek göstereyim , sabah saat 8 de işe gidiyorum ve akşam saat 10'da işten çıkıyorum benden önce işten çıkanlarda var ve durum pekte farklı değil . iş ortamlarını bilirsiniz , karnınız acıktığında aklınıza ilk gelen yemeği lokantadan sipariş verirsiniz ve yersiniz o an için gelen yemeğin sağlıklı mı ? , hangi yağdan yapıldığı , içindeki malzemelrin kalitesi v.s. hiçbiri umrunuzda olmaz tek düşündüğünüz karnınızı biran önce doyurmak ve işinize devam etmektir yada bir sigara yakıp kahve eşliğine bir arkadaşınız ile muhabbet etmek .

Herbalife yoğun çalışan iş adam ve kadınları için bence çok uygun en azından vücudunuz için gerekli herşeyi barıdırıyor ve gün içinde alamadığınız tüm mineraller ve dahasını tek seferde alıyorsunuz ve yaşamınıza devam ediyorsunuz ayrıca gerçek kilonuza ulaşmanızı sağlaması da cabası tabiki . Herbalife normalde zayıflama amaçlı satılan bir ürün değil sağlıklı yaşam aracı olarak satılsa da biz biliyoruz ki sağlıklı beslenmenin sonucunda fazla kilonuzdan kurtulacaksınız ve eminiz ki bu çok hoşunuza gidecek .

Herbalife fiyatı ilk etapta yüksek gelebilir fakat şöyle düşünü 70-80TL gibi bir ücreti veriyorsunuz ve 1 ay boyunca kullanıyorsunuz sizi bir öğünde top tutuyor sonrasında sağlıklı besleniyorsunuz ve kilo veriyorsunuz şimdi bunları toplayacak olsak bir öğün yemek minimum 10 TL aylık 300 TL yapar ve sadece bu bile paranızı çıkarmanızı sağlayacaktır yabiki sağlığınız bozulduğunda hastanelerde harcayacağınız paraları yada kilo vermek için gideceğiniz spor salonlarını saymıyorum bile . Yani Herbalife fiyatı uygundur bu konuda sıkıntınız olmasın zaten beğenmediğiniz yada memnun kalmadığınızda geri iade ediyorsunuz , sonuç sıfır sıkıntı .


http://www.kilokontrolum.net